Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie fishbotem

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś wskazówki co do łowienia fishbotem? otwieram małże czy selać?

+ ile wędką łwoic?

jak nie dać się złapac

ile mozna na tym wyciągnąć w tydzeń , gram na solarze

Opublikowano

Lepiej sprzedawać małże. Najmniejsza szansa na bana jest tam, gdzie jest najwięcej osób.

Obojętnie + ile będzie wędka, tyle, że jak jest na +9 to możesz złowić rzadkie ryby.

Licz, że na 1h łowienia masz 1 małż.

Opublikowano

Nie otwieraj małży, bo przez ostatni event straciły one swą wartość i perły dużo nie różnią ceną od małży.

Czyli 0 opłacalności.

Jeśli chodzi o fb, to z tego co ja pamiętam, to przez 1h miałem średnio 2 małże na konto, a kiedyś ustawiałem ich około 4-5.

Opublikowano

W sumie to zależy od szczęścia w 1 godzinę mogą ci 3 wylecieć a w 2 godzinę 0 więc tylko i wyłącznie od szczęścia

co do miejsca łowienia low tam gdzie jest najwięcej ludzi bo jak będziesz się krył i ktoś cię zgłosi do sportu to masz bana :D

sam łowiłem z 2 miesiące w jinoo tam gdzie jest pełno wędkarzy i bana nie mam :P

W sumie to zależy od szczęścia w 1 godzinę mogą ci 3 wylecieć a w 2 godzinę 0 więc tylko i wyłącznie od szczęścia

co do miejsca łowienia low tam gdzie jest najwięcej ludzi bo jak będziesz się krył i ktoś cię zgłosi do sportu to masz bana :D

sam łowiłem z 2 miesiące w jinoo tam gdzie jest pełno wędkarzy i bana nie mam :P

i sprzedawaj małże bo się nie opłaca otwierać akurat na solarze.

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

@Up

Zalezy od servera, bo jak lowilem na Solarze to przez kilka dni nic, a na Arkantesie 2g na fb i juz wiadomosc od GM :)

x

Opublikowano

Nigdy nie otwierałem małż - za duże ryzyko.

Co do łowienia to najlepiej w m1, jak już będziesz miał dużo małży na koncie to rób nowe lub przekładaj je na inne konto.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nigdy nie otwierałem małż - za duże ryzyko.

Co do łowienia to najlepiej w m1, jak już będziesz miał dużo małży na koncie to rób nowe lub przekładaj je na inne konto.

Chciałbym jeszcze dodać, że nie przekładaj małży przez handel, tylko wywalaj małże z fb chara, a shopkiem podnoś. Dlaczego? Jak Ci zbanują fb chara to mogą też zbanować postać, z którą handlowałeś.

Opublikowano

Nigdy nie otwieraj małż - za duże ryzyko.

Oddawaj nie przez handel a rzucając na ziemie,aby przypadkiem nie zabanowano Tobie dwóch kont B)

Opublikowano

Sprzedawaj małże + Wędka im większy + tym bodajże większa szansa na złowienie czegoś konkretnego :)

Możesz też handlować rybkami.

Opublikowano

1. Sprzedawaj małże.

2. Ew. sprzedawaj karasie.

3. Moim ulubionym miejscem to M2 Chunjo za miastem przy takim wodospadzie.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Ja wczoraj na solarze wyciągnąłem 6kk dropło mi 17 małzy. Ale dziś już na konto bana dostałem , po jednym dniu na fb :( i musze od nowa botka expić :D Szukaj jakiś miejsc rzadko odwiedzanych, ale i tak nigdy nie masz pewności ze bana nie dostaniesz , najlepiej zrób sobie drugą postać na ktorej będziesz używać fish bota :)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...